Navigatie

Flexity zoekt..

Introductie www.flexity.nl Afdrukken
vestiging-voorburg.jpg 
Welkom op de homepage van FLEXITY BV, het meest veelzijdige testconsultancy bureau van Nederland dat kwaliteit boven kwantiteit stelt. Naast informatie over haar organisatie & dienstverlening verstrekt deze website veel wetenswaardigheden over de Kwaliteitszorg binnen de IT.
Omdat FLEXITY haar medewerkers als het belangrijkste werkkapitaal beschouwt, wordt in de Zelflerende Organisatie veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals.
Naast Nieuwsfeiten & Columns verschaft Flexity's Infotainment diverse testen die uw EQ en IQ bepalen.human_resources_broker_12.gif


SERVICES FOR FULL EMPLOYMENT & OUTPLACEMENT SUPPORT

Organisaties trekken regelmatig nieuwe of tijdelijke medewerkers aan. Tegelijkertijd hebben bedrijven te maken met allerlei maatschappelijke ontwikkelingen zoals flexibilisering, individualisering, maatwerk economie, internet en de groei van het aantal taakcombineerders. Deze aspecten hebben grote gevolgen voor de beschikbaarheid van mensen en de juiste persoon op de juiste plaats.

Binnen deze arbeidsmarkt ondersteunt Flexity Consulting werkgevers bij het invullen van hun (tijdelijke) automatiseringsvacatures en biedt zij hulp bij het outplacementproces van boventallig ICT personeel.

Anderzijds helpt Flexity professionals én werkzoekenden bij het vinden en uitvoeren van betaald werk.

 
quality_assurance_provider_12.gif

TEST SERVICES FOR PERFECT INFORMATION SYSTEMS

Volgens de Gartner Group staat het outsourcingsvraagstuk van IT producten en diensten hoog op de agenda van de beslisser. Echter, de besluitvorming is zo eenvoudig nog niet. Want bij uitbesteding komt er nogal wat kijken, zoals zaken op het gebied van cost management, toekomstvisie en diverse organisatorische & juridische aspecten.
Flexity Consulting koos voor een middenweg en bewijst met haar dienstenpakket voor Testing, Auditing & Benchmarking, dat het gedeeltelijk uitbesteden van het testproces ook tot kostenbesparing en kwaliteitsverbetering van IT objecten kan leiden.

 

Flexity Test Approach

Organizing
Modelling
Engineering
Executing
Consulting & Delivering

Actualiteit