Navigatie

Introductie Flexity's Infotainment Afdrukken


Via de rubriek Infotainment brengt FLEXITY naast haar Nieuwsbrief veel additionele informatie onder uw aandacht. Middels diverse items geeft zij daarbij graag wat van haar kennis weg om u een beter geïnformeerd bezoeker te maken.

Maak een keuze uit de volgende onderwerpen:


» LINKS
Een overzicht van relevante links.

» COLUMNS
Via deze pagina publiceert FLEXITY te pas en te onpas een column over een niet geheel ter zake doend onderwerp. Het is overigens niet de bedoeling om mensen tegen de schenen te schoppen. Maar mocht het toch voorkomen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

» ACTUALITEIT Voor een overzicht van nieuwsberichten met betrekking tot Flexity en de ICT branche.
Wat is een trend? Van Dale geeft twee betekenissen. Het is de nieuwe mode en de richting waarin zich iets ontwikkelt (tendens, ontwikkelingslijn). Voor het juist kunnen testen van innovatieve informatiesystemen maakt FLEXITY al geruime tijd er veel werk van om de heersende trends in IT in kaart te brengen. Derhalve nieuws met een hoge actualiteitswaarde. 

» VACATURES
U bent iemand met passie, durf en doorzettingsvermogen. Voortdurend op zoek naar kansen om u zelf verder te ontwikkelen. Of voortdurend op zoek naar middelen / oplossingen om uw informatiesystemen te verbeteren. Als bureau voor zowel werkzoekenden als ondernemers is FLEXITY uw partner in Kwaliteitszorg, door het aanbieden van een uitdagende baan of het verstrekken van testconsultancy.

» BEGRIPPEN
In het werkgebied van Quality Assurance worden veel termen ingewikkeld en daarmee ontoegankelijk gemaakt. Er ontstaat daardoor een afstandelijk consultancyjargon; een lastige en onnodige drempel voor de (nog) niet ingewijde in het testvak. In het item Begrippen & Links worden een aantal betekenissen zo eenvoudig mogelijk uitgelegd of wordt u doorverwezen naar de kern van de zaak.

» FLEXITY NIEUWSBRIEF
Vier maal per jaar informeren wij onze relaties via de FLEXITY Nieuwsbrief over de activiteiten van ons bedrijf en de ontwikkelingen op ons vakgebied. Tevens verspreiden wij meerdere keren per jaar een persbericht over noemenswaardige gebeurteniseen binnen de Kwaliteitszorg van ICT.

» TEST YOURSELF ENTERTAINMENT
Binnen dit onderwerp heeft FLEXITY als gespecialiseerd IT testconsultancybureau met een knipoog ruimte gemaakt voor diverse persoonlijke testen: test je persoonlijkheid, test je werkomgeving, test je loopbaan, test je inzet, maar vooral test jezelf. Steeds vaker is een test echter onderdeel van een sollicitatieprocedure. Resultaten zijn echter onbetrouwbaar, vindt psycholoog en schrijver Jack van Minden. Zijn advies- en trainingsbureau Psycom in Amstelveen is gespecialiseerd in persoonlijke testtraining. Zo hoort hij vaak hoe er volkomen verkeerde conclusies worden getrokken.
"Testbureaus gebruiken altijd het argument van de utiliteit: wat kost het als je niet test? Maar neem de intelligentietest; in de praktijk praat je over kandidaten in een beperkte bandbreedte, omdat ze uit dezelfde selectiepool komen. De statistische marges van IQ-testresultaten zijn zo groot, dat je er geen uitspraken over kunt doen." Voor FLEXITY genoeg stof tot actie om de IQ-test en alles wat daarmee samenhangt eens nader onder de loep te nemen.
 

 

planes.jpg

 

 

 testyourself.jpg

 

Flexity Test Approach

Organizing
Modelling
Engineering
Executing
Consulting & Delivering