Navigatie

Introductie Testprojecten Afdrukken

FLEXITY levert testcapaciteit in de vorm van detachering, heeft expertise in huis voor het uitvoeren van het gehele testproces en verzorgt testtrajecten op projectbasis.
Maak een keuze uit de volgende onderwerpen:

» OPZET
Afhankelijk van de situatie kan een testproject op de locatie bij de opdrachtgever of (voor een deel) op het kantoor van FLEXITY te Soesterberg plaatsvinden. Om verschillende redenen kan het voordeliger zijn om het hele testtraject uit te besteden. FLEXITY heeft hiervoor een bureau ingericht waar het complete testproject op een aantal verschillende platforms kan worden uitgevoerd. De testprojecten kunnen in diverse varianten worden uitgevoerd: van fixed price, fixed date tot fixed quality. Fixed quality is in dit verband gerelateerd aan de diepgang en inhoudelijke reikwijdte van het uit te voeren testproject.

» UITVOERING
Om een testtraject te structureren en doordacht uit te voeren is een testplan noodzakelijk. FLEXITY heeft veel ervaring in het maken van testplannen. In overleg met de gebruiker brengen testconsultants de testopdracht in kaart; vervolgens bepalen ze de teststrategie en formuleren ze een testplan. In het testplan wordt helder uiteengezet hoe de testorganisatie en testomgeving eruit komen te zien, welke normen er worden gehanteerd en welke methoden en technieken worden toegepast. Daarnaast maken de testprofessionals een zorgvuldige planning van de uit te voeren werkzaamheden.

» OPLEVERING
Alleen met een goed testmanagement kan een testproject slagen. In veel organisaties wordt testmanagement gedelegeerd aan een vertegenwoordiger van de gebruikersorganisatie. Deze gebruiker heeft echter veelal geen testervaring, of hij heeft de handen reeds vol aan andere werkzaamheden. Om te voorkomen dat daarmee het project een onaanvaardbaar risico loopt, kan FLEXITY de helpende hand bieden door als onafhankelijk bureau het testmanagement te ondersteunen.


 Tyre_Testing_At_Continental.jpg
 

Flexity Test Approach

Organizing
Modelling
Engineering
Executing
Consulting & Delivering