Navigatie

Rob van der Knaap Afdrukken

Rob van der Knaap, een sportief  ‘mensen-mens’

Vanaf de middelbare school wist Rob het al: met mensen bezig zijn is wat ik wil en waar ik goed in ben.  Of het gaat om bewegende mensen of mensen die aandachtig luisteren naar een enthousiast verhaal, Rob vindt het een uitdaging om het beste uit mensen te halen.

Van origine komt Rob uit het onderwijs, na de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding heeft hij een aantal jaar lesgegeven op diverse onderwijsinstituten (basisonderwijs en HTS) en ook als tennistrainer heeft hij zijn sporen verdiend.
Na rumoerige jaren in de onderwijssector maakte Rob de stap naar Arbeidsvoorziening, het huidige CWI, waar hij zijn kwaliteiten en enthousiasme  gebruikte om mensen bewuster te laten worden van hun eigen kwaliteiten door o.a. het geven van sollicitatietrainingen. Maar ook bouwde hij een groot netwerk op van werkgevers om hen te adviseren over personeel en hen te ondersteunen bij werving & selectie.
Flexity was een van zijn klantwerkgevers en de samenwerking was uitstekend. Zo goed zelfs dat Rob de overstap maakte om bij Flexity mee te bouwen aan de groei van nieuwe collega’s en zich o.a. bezig houdt met het opzetten en coördineren van het opleidingstraject dat Flexity voor zijn (nieuwe) medewerkers uitstippelt binnen zijn rol van manager Business Operations.
Rob is een sportman in hart en nieren en hij is regelmatig op de tennisbaan te vinden. Daarnaast is hij een fervent Ajax supporter en haalt hij zijn inline skates zomers uit het vet.

Muziek is een andere grote hobby met als gevolg  een grote CD collectie op het gebied van Smooth Jazz, Native American en popmuziek.
De muziek gebruikt hij ook om zijn home video’s te ondersteunen als hij ze edit met Magix.

robvanderknaap-300.jpg 
 

Flexity Test Approach

Organizing
Modelling
Engineering
Executing
Consulting & Delivering