Navigatie

Introductiepagina Referenties Afdrukken

Referentiekader In het afgelopen decennium zijn onder leiding van de oprichter van FLEXITY BV bij een groot aantal (inter)nationale ondernemingen een diversiteit aan testprojecten uitgevoerd. Tijdens die periode is - op basis van ruim een half miljoen testuren - een aanzienlijke klantenkring en veel ervaring met kwaliteitszorg opgebouwd.
Middels de tot nu toe uitgevoerde QA-werkzaamheden is een overzicht van zowel de meest recente (d.w.z. vanaf 2005 tot op heden) als de eerder uitgevoerde testprojecten opgesteld. Op de navolgende webpagina's zijn de referenties in vele gevallen van een projectbeschrijving  voorzien. De in deze site vermelde projecten zijn uitsluitend bedoeld om een goed beeld te geven van de ‘bandbreedte' waarbinnen FLEXITY opereert.

Klik op één van onderstaande overzichten om een referentie in te zien:

» OVERZICHT RECENT UITGEVOERDE PROJECTEN
FLEXITY heeft een eigen approach ontwikkeld om een adequate invulling te geven aan de realisatie van het testproces. Door toepassing van dit concept is zij geëquipeerd om locatie-, branche-, methode- en technologie-onafhankelijk te testen. Daarnaast beschikt zij over kennis van alle gangbare testsoorten: zowel functioneel - als technisch -, performance - en migratie georiënteerd. Op basis van deze elementen is een overzicht van de door FLEXITY in het nabije verleden uitgevoerde projecten voor deze website beschikbaar gesteld.

» OVERZICHT EERDER UITGEVOERDE PROJECTEN
De directie van FLEXITY heeft in de loop der tijd zelfstandig of in samenwerking met haar (automatiserings)partners een omvangrijke klantenkring opgebouwd. Vele successen zijn geboekt bij de (ver)nieuwbouw van verschillende informatiesystemen in diverse branches. Voor het totaalbeeld zijn de relaties in alfabetische volgorde geplaatst en zijn de aldaar uitgevoerde projecten daarbij in chronologische volgorde omschreven.
Voetnoot Voor nadere informatie over referenties uit specifieke sectoren en/of over bepaalde onderwerpen kan alleen schriftelijk met FLEXITY contact worden opgenomen.questionmark.jpgreferenties.gif
 

Flexity Test Approach

Organizing
Modelling
Engineering
Executing
Consulting & Delivering